Få en advokat som har erfaring i saken din

I over 30 år har Advokatfirmaet Halvorsen & Co vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner.

Få en advokat som har erfaring i saken din

Advokatfirma med 30 år lang erfaring

Hvorfor velge oss?

For deg betyr det at du får tilgjengelige advokater som gir deg tett oppfølging og sørger for rask saksbehandling. Du blir representert av en kompetent advokat med mye erfaring fra ditt saksområde.

kontor-moterom-forside

Du er bedre rustet med et av landets ledende firma i ryggen

Våre advokater bistår skadelidte fra hele Norge. Erfaringen viser at ved støtte av en profesjonell part både bidrar til en enklere prosess med et bedre resultat, som sørger for at du mottar erstatningen du har krav på fra de ansvarlige.

Den foretrukne advokatforbindelsen på Romerike

Les noen av våre anmeldelser.
Jeg er meget godt fornøyd med hjelp i forbindelse med en personskadesak. Advokaten jobbet med saken min over lang tid, og jeg følte meg godt ivaretatt hele veien. Han hadde lang erfaring med denne type saker, og sto på for meg i alle instanser der det var nødvendig, som jeg ikke ville fått til uten profesjonell bistand. Han var en god rådgiver og pådriver til saken var helt i mål - med godt resultat. Anbefaler dette firmaet.
Marianne Østensen
Klient
Etter å ha fått hjelp av advokatfullmektig Nicolai Bryhn Dybvad i en sak med jordskifteretten sitter jeg igjen med noen stikkord: Saklig, profesjonell, kunnskapsrik, ryddig, effektiv, seriøs, ærlig, vennlig, og god på tilbakemelding. Sammen med sine gode kolleger har han løst saken vår på en utmerket måte. Anbefaler dette firmaet og denne mannen på det varmeste!
Arve Lindvig
Klient
Har bare gode opplevelser med dette advokatfirmaet. Måten man ble mottatt og tatt vare på gir terningkast 6.
Warlow Braathen
Klient
Har fått profesjonell saksbehandling, god oppfølging med meget bra informasjon og gode råd hele veien.
Øyvind Johansen
Klient
Veldig ryddig og hyggelig folk. Tar saken på alvor og gir god bistand. Meget fornøyd
Lirik K
Klient
Hei Advokatfullmektig Nicolai Bryhn DybvadDa vi gikk til det skrittet å overføre vår hytte på Lyseren til våre barn, forsto vi fort at vi måtte ha advokathjelp. I dag er vi glade for at vi valgte advokatfirma Halvorsen & Co AS representert ved advokatfullmektig Nicolai Bryhn Dybvad. Du var en grei og tydelig saksbehandler, og vi følte at vi hadde rett mann på rett sted. På bakgrunn av dette kan på varmeste anbefale advokatfirma Halvorsen & Co AS. Mvh. Grethe og Arild Levernes
Arild Levernes
Klient

Ansatte

Aktuelt

Personskade

En personskade kan oppleves som ensom og frustrende. I en tid der det du trenger er hvile, sympati og forståelse, og kanskje må forholde deg til et traume eller stor forandring, skal du stå ovenfor en ressurssterk motpart. Ofte er dette tid- og energikrevende, kompliserte og vanskelige prosesser.

pexels-jan-kroon-1161768

Lokalt forankret på Romerike

Hovedkontor: Lillestrøm

Storgata 36, 2000 Lillestrøm
Tlf.: 64 84 00 20
Fax: 64 84 00 39
[email protected]

Våre avdelingskontorer:

Jessheim

Trondheimsvegen 62, 2050 Jessheim

Aurskog

Senterveien 9, 1930 Aurskog