Sammen finner vi de gode løsningene.

Tilgjengelighet, rask saksbehandling, og nær oppfølging er forhold vi vektlegger overfor våre klienter. Vi har som mål å være det ledende advokatfirmaet på Romerike, et område hvor vi i dag allerede har en sterk posisjon.

Kontakt oss

Totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner

Vi har som mål å være det ledende advokatfirmaet på Romerike, et område hvor vi i dag allerede har en sterk posisjon.
Advokatfirmaet Halvorsen & Co tilbyr juridiske tjenester innenfor de fleste juridiske områder, med særlig fokus på generell og spesiell forretningsjus, fast eiendom og insolvens/konkurs.
Vi skal dessuten til enhver tid være ledende innenfor rettsområdene arv- og familierett og personskadeerstatning. Advokatfirmaet Halvorsen & Co vil således kunne tilby de juridiske tjenester det er behov for til enhver tid.
I Advokatfirmaet Halvorsen & Co så har vi spesialiserte advokater som kan bidra med kunnskap innen flere rettsområder. Vi hjelper med alt fra personskader til konkursbo.

Sammen finner vi de gode løsningene

Vi legger stor vekt på den personlige relasjonen mellom advokat og klient. I enkelte saker arbeider vi også i tverrfaglige grupper for å få utnyttet vår kompetanse best mulig til fordel for klienten.
Advokatfirmaet Halvorsen og Co ble stiftet vinteren 2003. Vi har på disse årene gått fra å være 5 til 25 ansatte. Vårt hovedkontor er på Lillestrøm. Vi har dessuten tre filialkontorer fordelt rundt på Romerike.

Våre verdier

Glede

Positivitet og humor er vår drivkraft. Med entusiasme og smil møter vi våre klienter og utfordringer og skaper en arbeidsplass der glede fremmer samarbeid og motivasjon

Inkluderende

Hos oss er det plass til alle og vi tror at ulike tankesett, erfaringer, og innfallsvinkler gir de beste løsningene, både internt og for våre klienter. Vi er rause og viser respekt, støtte og åpenhet i alle situasjoner, og skaper et miljø basert på gjensidig tillit.

Klokskap

Vår erfaring og innsikt guider våre handlinger. Vi tar veloverveide beslutninger og streber etter innovative løsninger som gir kvalitet og verdi til våre klienter.

Kvalitet

Grunnsteinen i alt vi gjør. Vårt fokus på førsteklasses tjenester sikrer at hver detaljer ivaretatt og at vi leverer pålitelig, effektivt og høykvalitets arbeid.

Våre samarbeidspartnere

form-background-image

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20