1. November 2022: Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA er slått sammen med Halvorsen & Co. Les mer

Jobb hos oss

Vi legger vekt på at våre advokater skal være faglig dyktige og ha høy etisk standard.

Se ledige stillinger
h

Advokatfirmaet Halvorsen & Co er et av landets ledende advokatfirmaer med spesialkompetanse innen personskadeerstatning og tilstøtende rettsområder.

Vi er et av Norges 100 største advokatfirmaer målt etter omsetning.

Vårt hovedkontor er i Lillestrøm utenfor Oslo. Vi har avdelingskontor i Ski og møteromsfasiliteter i Jessheim og Aurskog.

Vi legger vekt på at våre advokater skal være faglig dyktige og ha høy etisk standard. I tillegg er det viktig med interesse for og evne til å kunne forholde seg på en god måte til klienter i en vanskelig livssituasjon.

Tilfanget av nye klienter øker jevnt, og vi er derfor til enhver tid interessert i å komme i kontakt med dyktige advokater som ønsker å arbeide hos oss, enten ved vårt hovedkontor i Lillestrøm eller vårt avdelingskontor i Ski.

Vi ser primært etter advokater med kompetanse på håndtering av personskadeerstatningssaker, men også advokater med erfaring fra for eksempel forsikringsrett, fast eiendoms rettsforhold, arbeidsrett, trygderett samt familie- arv- og skifterett er av interesse for oss.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og faglig utviklende arbeidsoppgaver med gode muligheter for prosedyreoppdrag.

Vi har et uformelt og godt sosialt miljø med mange hyggelige medarbeidere.

Er du interessert, ta kontakt med advokat/daglig leder Øystein Helland

E-post: [email protected]

Kontaktperson

Portrett av Øystein Helland

Øystein Helland

Kontakt
form-background-image

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20