Meld deg på høstens viktigste møteplass for ledere og beslutningstakere 15. november 2023

Publisert: 25. oktober 2023
Lotte Lundby Kristiansen Managing partner

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS er stolt bidragsyter og inviterer alle våre forretningsforbindelser til NOVA Talks: Kunstig intelligens.

Dette er Romerike og hovedstadsregionens viktigste møteplass for ledere og beslutningstakere. Høstens tema er kunstig intelligens – et tema som angår og engasjerer oss alle.

Managing partner Lotte Lundby Kristiansen og senioradvokat Tony Støkkebo fra Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS vil holde innlegg om hvilke juridiske fallgruver det er viktig å unngå ved bruk av kunstig intelligens. I tillegg til å være på scenen vil du møte flere av våre medarbeidere under arrangementet.

Dette er møteplassen for deg som er opptatt av den pågående nærings- og samfunnsutviklingen, og som tror på verdien av innsikt, inspirasjon og nettverk! Vi lover et spennende program med ledere, eksperter, forskere, politikere og en filosof som hjelper oss med å forstå hvordan kunstig intelligens vil påvirke nærings- og samfunnsutviklingen.

20 prosent rabatt

Som vår forretningsforbindelse kan du delta på konferansen til spesialpris. Meld deg på via vår link og motta 20 prosent rabatt på ordinær billettpris.

Meld deg på her:

Advokatfirmaet Halvorsen & Co – konferanse inkl. lunsj og middag

Advokatfirmaet Halvorsen & Co – konferanse inkl. lunsj

_DSC0781-Edit

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20