Ellen Tangen Eilerås og Maja Agnes Simonsen blir nye partnere i Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS

Publisert: 19. juni 2023
Lotte Lundby Kristiansen Managing partner

Vi har gleden å meddele at Ellen Tangen Eilerås og Maja Agnes Simonsen tiltrer som partnere i Advokatfirmaet Halvorsen & Co.

Vi er svært fornøyd med at Ellen og Maja har takket ja til å være med på laget videre. De passer begge veldig godt inn i firmaets strategiske satsning om vekst og bærekraft, og disse utnevnelsene representerer en forsterkning av vår allerede solide team, sier styreleder Øyvind Kilstad.

Ellen Tangen Eilerås har jobbet i Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS siden 2013. Hun er tilknyttet kontorets forretningsjuridiske faggruppe og har bred erfaring fra anskaffelses- og anbudsprosesser i departementene. Ellen har fra 2018 vært fast bostyrer for Romerike og Glåmdal tingrett ved konkurs- og tvangsoppløsningsbo og har spesialkompetanse innen insolvens og restrukturering.

Maja Agnes Simonsen har jobbet i Advokatfirmaet Halvorsen & Co siden 2011. Hun er tilknyttet kontorets personskadeavdeling, og har spesialkompetanse i personskadeerstatning, forsikringsrett og trygderett. Maja yter løpende bistand innen disse rettsområdene for klienter i hele landet og har opparbeidet seg bred erfaring med prosedyre for domstolene.

Advokatfirmaet Halvorsen og Co har en unik kultur og et arbeidsmiljø som vi gleder oss til utvikle videre, sier Managing Partner Lotte Lundby Kristiansen. Vi jobber aktivt med verdiarbeid og sosial bærekraft i vår virksomhet og tiltredelsen av to nye kvinnelige partnere er en viktig del av arbeidet for mer mangfold i vårt firma og i advokatbransjen generelt.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har en tydelig ambisjon om å være det mest foretrukne advokatfirmaet på Romerike og i Follo. Ellen og Maja er kunnskapsrike og erfarne advokater fra sine fagfelt og nyter betydelig respekt både fra våre kunder og internt. Vi trenger tydelige profiler og gode bidragsytere i vårt videre arbeid, sier Kristiansen.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har per i dag 37 ansatte. Advokatfirmaet har kontorer i Lillestrøm, Ski, Jessheim og Aurskog.

_DSC0781-Edit

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20