Slik får du erstatning etter en trafikkulykke

Du har krav på erstatning fra forsikringsselskapet til kjøretøyet som har skadet deg. Ofte kan det dreie seg om flere millioner kroner. 

Kontakt oss

Det er viktig å dokumentere hva som har skjedd for å få erstatningen du har krav på etter en trafikkulykke.

  • Ta bilder: På ulykkesstedet må du forsøke å sikre beviser og vitneuttalelser dersom du er i stand til det. Få navn, telefonnummer og adresser til vitner. Ta bilder med telefonen din av kjøretøyer og omgivelser, eller få andre til å gjøre det.
  • Oppsøk lege: Du bør kontakte din fastlege eller en annen lege. Det er svært viktig at ethvert symptom etter en trafikkulykke blir grundig dokumentert i din journal hos legen.
  • Kontakt forsikringsselskapet: Meld fra til ditt forsikringsselskap om ulykken hvis du eller andre er skadet. Du bør også varsle selv om du er usikker på om du er skadet. Hvis ikke kan du gå glipp av erstatning.
  • Ta vare på kvitteringer: Det er viktig at du tar vare på alle kvitteringer for utgifter du har hatt som følge av trafikkulykken. Det kan være kvitteringer for utgifter til behandling, egenandeler, reise til og fra behandler eller NAV.

Hvis du blir skadet i en trafikkulykke bør du kontakte en advokat som er ekspert på trafikkskader. Forsikringsselskapet plikter å betale dine rimelige og nødvendige advokatutgifter.

Vi tilbyr alltid gratis samtale for vurdering av din trafikkskadesak. Ta kontakt i dag.

_DSC0781-Edit

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20