Lotte Lundby Kristiansen er ny managing partner i Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS

Publisert: 3. mars 2023
Lotte Lundby Kristiansen Managing partner

Vi har gleden å meddele at Lotte Lundby Kristiansen tiltrer som Managing Partner i Advokatfirmaet Halvorsen & Co.

Vi er svært fornøyd med at Lotte har takket ja til å lede vår virksomhet fremover. Hun passer perfekt inn i firmaets strategiske satsning om vekst og bærekraft, sier styreleder Øyvind Kilstad

Kristiansen tar over for Tony Støkkebo, som går over i en ny rolle som advokat tilknyttet faggruppen for næring.

Hun vil balansere sitt arbeid mellom å være leder og advokat. 

– Jeg er takknemlig for at styret gir meg denne muligheten og gleder meg veldig til å ta fatt på lederjobben i Halvorsen og Co. Jeg ser for meg en fordeling mellom advokatarbeid og ledelse, og et godt samarbeid med en dyktig administrasjon og et svært kompetent partnerskap, sier den nylig utnevnte Managing Partneren.

Kristiansen har arbeidet som senioradvokat i advokatfirmaet siden 2017 og som partner siden januar 2022. Hun arbeider særlig med arbeidsrett, bank/finans og pengekrav og har vært tilknyttet faggruppen for næring. Hun har både formell lederutdanning og erfaring som leder fra tidligere.

– Jeg er veldig bevisst på at den nye rollen gir meg et ansvar for firmaets videre utvikling på Romerike og i Follo. Advokatfirmaet Halvorsen og Co har en unik kultur og et arbeidsmiljø som jeg gleder meg til utvikle videre, sier Kristiansen. Vi skal tiltrekke oss de beste talentene, og ta vare på og utvikle disse slik at våre kunder får de beste rådene til enhver tid. Vi skal styrke vår kommersielle kraft gjennom verdibasert ledelse og jeg har store forventninger til fremtiden.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har en tydelig ambisjon om å være det mest foretrukne advokatfirmaet på Romerike og i Follo. Lotte er meget kunnskapsrik og hun nyter betydelig respekt både fra våre kunder og internt. Hun blir viktig i vår satsning mot næringslivet. Vi trenger tydelige ledere og gode bidragsytere i vårt videre arbeid, sier Kilstad

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har per i dag 35 ansatte. Advokatfirmaet har kontorer i Lillestrøm, Ski, Jessheim og Aurskog.

_DSC0781-Edit

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20