Lotte Lundby Kristiansen ny partner i Advokatfirmaet Halvorsen & Co

Publisert: 4. januar 2022

Vi har gleden å meddele at Lotte Lundby Kristiansen tiltrer som partner i Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS.

Vi er svært fornøyd med at Lotte har takket ja til å bli med på laget. Lotte passer perfekt inn i firmaets strategiske satsning om vekst og bærekraft og utnevnelsen representer en forsterkning av vårt allerede solide og robuste team.

Lotte har arbeidet som senioradvokat i advokatfirmaet siden 2017. Hun arbeider særlig med arbeidsrett, bank/finans og pengekrav. Lotte prosederer jevnlig for domstolene og er anerkjent foredragsholder innenfor sine fagfelt.

– Jeg gleder meg skikkelig til å bli en del av partnerskapet og er takknemlig for at eierne gir meg denne muligheten. Jeg er veldig stolt av å få være del av et lag med så dyktige advokater som håndterer så spennende saker, og jeg er bevisst på at den nye rollen gir meg et større ansvar. Advokatfirmaet Halvorsen 6 Co AS har en posisjon og tyngde som tiltrekker seg dyktige mennesker, spennende klienter og interessante oppdrag. Firmaet har i tillegg en unik kultur og et arbeidsmiljø som jeg er veldig motiverende, sier Lotte. Hun legger til at hun ønsker å fortsette å være en god rollemodell for kollegene.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har en tydelig på ambisjonen om å være det mest foretrukne advokatfirmaet på Romerike. Lotte er meget kunnskapsrik og hun nyter betydelig respekt både fra klienter og internt. Hun er og blir en viktig del av vår satsning mot næringslivet og vi trenger tydelige profiler og gode bidragsytere i vårt videre arbeid. Det blir en sann glede å ha henne som partner, sier styreleder Øyvind Kilstad.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har per i dag 27 ansatte. Advokatfirmaet har kontorer i Lillestrøm, Jessheim og Aurskog.

_DSC0781-Edit

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20