1. November 2022: Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA er slått sammen med Halvorsen & Co. Les mer

Vi søker advokat/advokatfullmektig til vår personskadeavdeling

Publisert: 28. februar 2020
Lotte Lundby Kristiansen Managing partner

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS har et av landets ledende fagmiljø innen personskadeerstatning. Vi har gjennom mer enn 30 år bistått skadelidte fra hele landet overfor bl.a. forsikringsselskap og NPE. Med en stadig økende oppdragsmengde har faggruppen behov for en advokat/advokatfullmektig med relevant erfaring.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Miljøet er ungt, målrettet og med høy faglig kompetanse. Det er god tilgang på prosedyreoppdrag.

Det vil bli lagt vekt på faglig dyktighet, samt evne og vilje til å tåle perioder med høy arbeidsintensitet.

For nærmere informasjon se vår hjemmeside www.halvorsenco.no.

Søknadsfrist er 15. mars 2020.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS holder til i nye, trivelige lokaler i Storgata 36, i sentrum av Lillestrøm. Lillestrøm ligger kun 10 minutter med tog fra Oslo og Gardermoen, sentralt plassert på Romerike. Romerike som region er i rivende utvikling og vekst med stor tilflytting og etablering av nye virksomheter/arbeidsplasser. Vårt firma er ett av 17 selvstendige advokatfirmaer i Norge som utgjør advokatalliansen Eurojuris Norge. Eurojuris Norge ble etablert i 1991 og er medlem i Eurojuris International, Europas ledende uavhengige nettverk av advokatfirmaer.

For spørsmål om stillingen kan advokat (H)/partner Thomas Christian Wangen kontaktes på 64 84 00 20.

form-background-image

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20