Vi søker advokat/advokatfullmektig

Publisert: 8. juni 2018
Lotte Lundby Kristiansen Managing partner

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS søker advokat/advokatfullmektig til vår forretningsjuridiske faggruppe for snarlig tiltredelse.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS arbeider med et bredt spekter av forretningsjuridiske saker, herunder rådgivning til styrende organer, kjøp/salg/restrukturering av virksomheter, kontraktsforhold, fast eiendoms rettsforhold, bobehandling og tvisteløsning. Vårt firma har også til enhver tid et stort antall oppdrag innenfor familie, arv og skifte samt personskadeerstatning.

Med en stadig økende oppdragsmengde innenfor det forretningsjuridiske fagområdet har vi behov for en advokat/advokatfullmektig som har relevant erfaring.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Miljøet er ungt, målrettet og med høy faglig kompetanse. Det er god tilgang på prosedyreoppdrag.

Det vil bli lagt vekt på faglig dyktighet, samt evne og vilje til å tåle perioder med høy arbeidsintensitet. Søknadene vil bli vurdert etter hvert som de kommer inn.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS holder til i nye trivelige lokaler i Storgata 36, i sentrum av Lillestrøm. Lillestrøm ligger kun 10 minutter med tog fra Oslo og Gardermoen, sentralt plassert på Romerike. Romerike som region er i rivende utvikling og vekst med stor tilflytting og etablering av nye virksomheter/arbeidsplasser. Vårt firma er ett av sytten selvstendige advokatfirmaer over mesteparten av Norge som utgjør advokatalliansen Eurojuris Norge. Eurojuris Norge ble etablert i 1991 og er medlem i Eurojuris International, Europas ledende uavhengige nettverk av advokatfirmaer.

For spørsmål om stillingen kan advokat/partner Øyvind Kilstad kontaktes på mobil 93 42 79 28 eller på e-post: [email protected]

_DSC0781-Edit

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20