Eurojuris til Romerike

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS styrker sin satsing for å bli Romerikes ledende advokatfirma. Det er derfor med stor glede vi kan meddele om at vi har blitt tatt opp som medlem i Eurojuris Norge.

Eurojuris til Romerike

Forretningsjus illustrasjon

Eurojuris logoAdvokatfirmaet Halvorsen & Co AS styrker sin satsing for å bli Romerikes ledende advokatfirma. Det er derfor med stor glede vi kan meddele om at vi har blitt tatt opp som medlem i Eurojuris Norge.

Eurojuris Norge er et ledende landsdekkende og internasjonalt advokatnettverk. Eurojuris består i dag av 16 norske advokatfirmaer med geografisk spredning over hele landet, samt 600 europeiske advokatfirmaer fordelt over 50 land i Europa.

Les mer om Eurojuris på deres hjemmeside eller under fanen Eurojuris.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co tilbyr juridiske tjenester innenfor de fleste juridiske områder, med særlig fokus på generell og spesiell forretningsjus, fast eiendom, familie og arv, samt personskadeerstatning.

Sammen finner vi de gode løsningene.

Ta kontakt

Bruk kontaktskjemaet under for å komme i kontakt med en av våre eksperter innen feltet.

Var du på utkikk etter noe annet?

ER DU KLAR FOR ÅPENHETSLOVEN?

Oppmerksomheten rundt næringslivets ansvar for miljø og sosial bærekraft har skutt fart de siste årene. Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli 2022. Loven pålegger større

Les Mer »