advokater smiler
Advokatfirmaet Halvorsen & Co
Få en advokat som har erfaring i saken din
I over 30 år har Advokatfirmaet Halvorsen & Co i Lillestrøm vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner.
rettsområder
Advokatfirmaet halvorsen & co
Har du vært utsatt for personskade?
I over 30 år har Advokatfirmaet Halvorsen & Co vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner.
arbeidsgiver er konkurs
Advokatfirmaet Halvorsen & Co
Advokattjenester for privatpersoner
I over 30 år har Advokatfirmaet Halvorsen & Co vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner.
_DSC3425_seleksjon (1)
Advokatfirmaet Halvorsen & Co
Advokattjenester for næringslivet
I over 30 år har Advokatfirmaet Halvorsen & Co vært en totalleverandør av juridisk rådgivning for næringsliv, organisasjoner og privatpersoner.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co

Få en advokat som har erfaring i saken din

Hva kan vi hjelpe deg med?

Påmelding til seminar om trafikkskade

Lillestrøm 24.03 kl. 18.00

Etter en trafikkskade er det mange som møter ulike utfordringer. Med dette kurset ønsker vi å gi skadelidte og deres pårørende, samt de som møter skadelidte i sin hverdag som lege, behandler, sosionom mv. en kort introduksjon til erstatningsretten i forbindelse med trafikkulykke.

Vi vil blant annet ta opp følgende tema:
– Hvilke vilkår må være oppfylt for å kreve erstatning?
– Hvilke erstatningsposter kan jeg kreve erstatning for og hvor mye?
– Gangen i en trafikkskadesak
– Utredning hos medisinsk sakkyndig
– Bør jeg velge spesialisert advokat og hvem dekker kostnadene?

Kurset er gratis

Hvorfor velge oss?

For deg betyr det at du får tilgjengelige advokater som gir deg tett oppfølging og sørger for rask saksbehandling. Du blir representert av en kompetent advokat med mye erfaring fra ditt saksområde.

Les noen av våre anmeldelser

Jeg er meget godt fornøyd med hjelp i forbindelse med en personskadesak. Advokaten jobbet med saken min over lang tid, og jeg følte meg godt ivaretatt hele veien. Han hadde lang erfaring med denne type saker, og sto på for meg i alle instanser der det var nødvendig, som jeg ikke ville fått til uten profesjonell bistand. Han var en god rådgiver og pådriver til saken var helt i mål - med godt resultat. Anbefaler dette firmaet.
Marianne Østensen
Klient
Etter å ha fått hjelp av advokatfullmektig Nicolai Bryhn Dybvad i en sak med jordskifteretten sitter jeg igjen med noen stikkord: Saklig, profesjonell, kunnskapsrik, ryddig, effektiv, seriøs, ærlig, vennlig, og god på tilbakemelding. Sammen med sine gode kolleger har han løst saken vår på en utmerket måte. Anbefaler dette firmaet og denne mannen på det varmeste!
Arve Lindvig
Klient
Hei Advokatfullmektig Nicolai Bryhn Dybvad Da vi gikk til det skrittet å overføre vår hytte på Lyseren til våre barn, forsto vi fort at vi måtte ha advokathjelp. I dag er vi glade for at vi valgte advokatfirma Halvorsen & Co AS representert ved advokatfullmektig Nicolai Bryhn Dybvad. Du var en grei og tydelig saksbehandler, og vi følte at vi hadde rett mann på rett sted. På bakgrunn av dette kan på varmeste anbefale advokatfirma Halvorsen & Co AS. Mvh. Grethe og Arild Levernes
Arild Levernes
Klient
Har bare gode opplevelser med dette advokatfirmaet. Måten man ble mottatt og tatt vare på gir terningkast 6.
Warlow Braathen
Klient
Har fått profesjonell saksbehandling, god oppfølging med meget bra informasjon og gode råd hele veien.
Øyvind Johansen
Klient
Veldig ryddig og hyggelig folk. Tar saken på alvor og gir god bistand. Meget fornøyd
Lirik K
Klient

Våre bærekraftsmål

FNs bærekraftsmål gir en felles retning for en bærekraftig utvikling. Vi har valgt å løfte frem tre bærekraftsmål som særlig relevante for vår drift: god helse og livskvalitet, likestilling mellom kjønnene og anstendig arbeid og økonomisk vekst.

Bærekraft er bærebjelken i vår rådgivning. Vi tar stadig i bruk nye bærekraftige løsninger som igjen skal skape merverdi for kundene og samfunnet. For å bli enda flinkere i hverdagen, lære mer og utvikle oss videre har vi valgt å bli medlem i bærekraftsprosjekt Action Now.

Action now

Våre advokater og ansatte

Aktuelt

Hovedkontor: Lillestrøm

Storgata 36, 2000 Lillestrøm
Tlf.: 64 84 00 20
post@halvorsenco.no

Våre avdelingskontorer:

Jessheim

Trondheimsvegen 62, 2050 Jessheim

Aurskog

Senterveien 9, 1930 Aurskog

Start video

Advokatene Brede Gundersen og Henrik Skrimstad vil orientere om, og gi praktiske eksempler knyttet til de viktigste reglene for samboere og ektefeller ved arv, skifte og andre arverettslige forhold…

Start video

Kurset gir en innføring i vilkårene for erstatning ved personskade, med fokus på trafikkskader og yrkesskader. Følgende temaer blir gjennomgått – Vilkårene for erstatning– Oversikt…

Start video

På kurset får du en kort introduksjon til profesjonsansvaret og styreansvaret. Vi foretar en generell gjennomgang av erstatningsvilkårene som må være oppfylt for at et…

Våre samarbeidspartnere