1. November 2022: Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen DA er slått sammen med Halvorsen & Co. Les mer

Ménerstatning kalkulator

Du kan ha krav på ménerstatning for personskade etter en yrkesskade eller trafikkulykke. Det er imidlertid ingen god idé å stole blindt på en kalkulator som skal regne ut ménerstatningen for deg.

Kontakt oss

Det er mange som søker på nettet etter en kalkulator som kan gi dem svar på hvor mye penger de har krav på i ménerstatning etter en ulykke.

Vårt råd til deg som er skadet er at du ikke må stole blindt på en slik kalkulator.

For det er flere forhold som kan påvirkes av en erfaren erstatningsadvokat når ménerstatningen du har krav på skal fastsettes.

Ofte kan det være uenighet om årsakssammenhengen mellom en ulykke og hele eller deler av skaden, og det vil nesten alltid være grunnlag for ulike vurderinger av den medisinske invaliditetsgraden.

Hvilken lege som utarbeider en spesialisterklæring og fastsetter invaliditetsgraden kan derfor være helt avgjørende for hvor stor erstatning du får.

Våre klienter får ofte fastsatt en høyere medisinsk invaliditetsgrad når vi bistår dem med valg av medisinsk spesialist enn den vurderingen som var foretatt før vi ble engasjert.

I verste fall kan du gå glipp av store beløp i erstatning hvis du stoler på en kalkulator uten bistand av en erstatningsadvokat.

Som skadet i en arbeidsulykke eller trafikkulykke har forsikringsselskapet som regel plikt til å betale for dine rimelige og nødvendige advokatutgifter.

Vi anbefaler deg derfor å kontakte oss i Advokatfirmaet Halvorsen & Co. Gjennom 30 år har våre klienter fått utbetalt flere milliarder kroner i erstatning.

Vi er landsdekkende, og har kun spesialiserte erstatningsadvokater med lang erfaring.

Din personskade er for alvorlig til å overlates til en kalkulator. Ta kontakt med oss i dag for gratis vurdering av din erstatningssak.

form-background-image

Bli kontaktet av en advokat

+47 64 84 00 20